asomiyapratidin
এই ঋতুত নাৰিকলৰ পানী খাই আপুনি বিভিন্ন প্ৰকাৰৰ ৰোগৰ পৰা আঁতৰি থাকিব পাৰে। ই শৰীৰৰ পৰা পানীৰ অভাৱ আঁতৰ কৰে।
নেমু পানীয়ে গ্ৰীষ্মকালত আপোনাৰ চাপৰ স্তৰ হ্ৰাস কৰাত সহায় কৰে।ইয়াত পোৱা ভিটামিন চি-য়ে শৰীৰৰ ৰোগ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতা বৃদ্ধি কৰে।
তৰমুজ হৈছে এক হাইড্ৰেটিং ফল। যিয়ে চাপ আৰু উদ্বেগ উপশম কৰাত সহায় কৰে। ইয়াৰ পৰা তৈয়াৰ কৰা ৰস খালে পাচন তন্ত্ৰ শক্তিশালী হয়।
গৰমৰ পৰা সকাহ পাবলৈ আপুনি আপোনাৰ আহাৰত কেঁচা আমৰ পানীয় অন্তৰ্ভুক্ত কৰিব পাৰে।
বেল চৰবতে ডিহাইড্ৰেচনৰ সমস্যা আঁতৰ কৰাত সহায় কৰে। ইয়াৰ উপৰিও, ই আপোনাৰ শৰীৰক উদ্যমী কৰি ৰখাৰ লগতে পাচন তন্ত্ৰ আৰু অন্ত্ৰ স্বাস্থ্যৱান ৰখাত সহায় কৰে।